Αρχική

Αρχική

Λουτρά Αγίας Παρακευής


Πέντε χιλιόμετρα νότια της Αγίας Παρασκευής, μπροστά στη θάλασσα, βρίσκεται ο οικισμός Λουτρά που αποτελείται κυρίως από παραθεριστικές κατοικίες, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Ο οικισμός πήρε το όνομά του από τις ιαματικές πηγές που φημίζονται για τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η άμμος, τα βράχια, τα πεύκα και η θάλασσα δεσπόζουν παντού και συνθέτουν μία μοναδική εικόνα.

Από τα έγκατα της γης αναβλύζουν τα ιαματικά νερά που αιώνες τώρα, ανακουφίζουν τον ανθρώπινο πόνο. Σπάνιες θεραπευτικές ιδιότητες, μοναδική σύσταση χημικών στοιχείων των θερμών νερών από τις πηγές. Η απέριττη ομορφιά του τοπίου, οι δαιδαλώδεις σπηλιές στα βραχώδη όρη, τα πεύκα που ακουμπούν τη θάλασσα, συνθέτουν μια απαράμιλλη αρμονία της φύσης.

Στην Αγία Παρασκευή, γεννήθηκε ένα υπερσύγχρονο SPA, που φημίζεται για τις σπάνιες θεραπευτικές του ιδιότητες και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Με πισίνες, σάουνες, χαμάμ, υδρομασάζ, ατομικά και ομαδικά. Για θεραπεία και αναζωογόνηση.

Σε αυτή την μαγευτική τοποθεσία βρίσκονται τα διαμερίσματα Ermioni

 

Ermioni Apartments


Λειτουργεί από το 1989, ανακαινίστηκε 2011 και αποτελείται από 8 διαμερίσματα (3 τρίκλινα, 1 δίκλινο, 4 τετράκλινα ). Με θέα την θάλασσα και κεντρική αυλή, προσφέρονται για άνετες και χαλαρωτικές διακοπές. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα (κουζίνα, TV, air-condition, internet).

Όλα όσα χρειάζεται κανείς στις διακοπές του, βρίσκονται δίπλα σας.

• Θάλασσα σε απόσταση 200 μέτρων

• Ταβέρνες και Bar σε απόσταση 50 μέτρων

• Spa σε απόσταση 150 μέτρων

• Οργανωμένες παραλίες σε απόσταση 350 μέτρων

• Super-Market σε απόσταση 300 μέτρων